Corinna Schumacher haalt uit naar ex-manager Willi Weber: "Dit onderwerp behoort tot de privacy"
Arjen T'Sjoen
| 0 reacties

Corinna Schumacher haalt uit naar ex-manager Willi Weber

Corinna Schumacher haalt uit naar ex-manager Willi Weber: "Dit onderwerp behoort tot de privacy"
Foto: © photonews

Zes jaar geleden werd Formule 1 legende Michael Schumacher het slachtoffer van een ski-ongeval in het Franse Méribel. De Duitser had een ernstig schedeltrauma en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Sindsdien is er weinig over de gezondheidstoestand van Schumacher geweten.

De voormalige manager van Schumacher Willi Weber heeft het er moeilijk mee dat er zo weinig informatie is. In een documentaire van RTL over de eerste wereldtitel van Schumacher had hij het ook over zijn vrouw Corinna. Volgens Weber houdt ze informatie achter: "Ik zou zo graag weten hoe hij het stelt. Waarschijnlijk heeft ze schrik dat ik zou zien hoe erg het met hem is en dat ik dat ook aan de buitenwereld zou vertellen."

Corinna Schumacher kwam nu met een reactie in She's Mercedes Magazine: "Michael is in de allerbeste handen en we doen er alles aan om hem zo veel mogelijk te helpen. Het is de wens van Michael om zijn gezondheidstoestand zo veel mogelijk geheim te houden. Zo'n gevoelig onderwerp behoort tot de privacy."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws