Stoffel Vandoorne houdt de boot af als het over Mercedes gaat: "Ik kan nog geen officieel nieuws brengen"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Stoffel Vandoorne wil niet veel prijsgeven over zijn toekomst in de Formule E

Stoffel Vandoorne houdt de boot af als het over Mercedes gaat: "Ik kan nog geen officieel nieuws brengen"
Foto: © photonews

Spa-Francorchamps is dit weekend het epicentrum van de Formule 1-wereld. Voor Stoffel Vandoorne was er dit seizoen geen zitje meer bij McLaren, maar onze landgenoot is wel van de partij als gast.

Na zijn periode bij McLaren ging Vandoorne aan de slag in de Formule E. Hij wordt straks naar alle waarschijnlijkheid voorgesteld bij Mercedes, dat ook in de elektrische races succesvol wil worden.

Maar bij Sporza wou hij nog niet te veel lossen over Mercedes. De officiële voorstelling van de coureurs bij de Duitse renstal volgt pas op 11 september. "Officieel nieuws kan ik nu nog niet brengen, maar alles komt in orde. Ik wil races winnen in de Formule E, mijn reputatie opkrikken na mijn tijd bij McLaren."

Meedoen voor kampioenschappen

Als alles goed gaat bij Mercedes, dan komt er misschien weer een plekje in de Formule 1 vrij voor Vandoorne. "Op dit moment focus ik me op de Formule E, binnenkort zal ik er voor overwinningen en voor kampioenschappen kunnen vechten. Daarna zien we wel welke kansen er zich voordoen in de Formule 1. Misschien wordt het iets voor 2021", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws