🎥 Max Verstappen prijkt op cover van videospel dat 'grootste rivaliteit ooit terugbrengt'
Redactie
| 2 reacties

Officiële F1-spel schenkt aandacht aan Verstappen, Senna en Prost

🎥 Max Verstappen prijkt op cover van videospel dat 'grootste rivaliteit ooit terugbrengt'
Foto: © photonews

De gamers onder de F1-liefhebbers kunnen nog eens hun hartje ophalen. De officiële videogame van het Formule 1-kampioenschap van 2019 belooft meer dan de moeite waard te zijn. Je kan de Max Verstappen in jezelf los laten, maar ook spelen als legendes als Ayrton Senna en Alain Prost.

De F1®2019 wordt aangekondigd als het spel dat de grootste rivaliteit ooit terugbrengt. Fans die de ‘F1® Legends Edition’ kopen, kunnen Ayrton Senna in zijn 1990 McLaren MP4/5B besturen en Alain Prost in de Ferrari F1-90. Daarnaast krijgen ze toegang tot acht raceuitdagingen en exclusieve Senna en Prost multiplayer auto liveries.

VERSTAPPEN OP VERPAKKING IN BENELUX

Deze editie met drie dagen Early Access wordt op 25 juni uitgebracht op PlayStation 4; Xbox One-apparaten en op Windows PC. Speciaal voor de Benelux ontwikkelde de uitgever een verpakking met daarop de afbeelding van Max Verstappen.

De cover krijgt een frisse look die zich focust op de felle competitie die zich over de laatste seizoenen ontwikkeld heeft. Naast de afbeelding van Verstappen staat ook die van wereldkampioen Lewis Hamilton. Bekijk hieronder de nieuwste trailer van het videospel. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws