Grote baas van Red Bull heeft boodschap voor Ferrari en Mercedes
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 4 reacties

Dietrich Mateschitz looft nieuwe motor van Red Bull

Grote baas van Red Bull heeft boodschap voor Ferrari en Mercedes

Ferrari is uitstekend uit de wintertests gekomen en niemand die eraan twijfelt dat Mercedes er straks ook weer gaat staan. Maar ook het team van Max Verstappen maakt zich sterk dat het straks een gooi naar de titel mag doen. Toch als we grote baas Friedrich Mateschitz moeten geloven.

Die ging een kijkje nemen in Barcelona en zag dat het goed was. "Deze testen zijn een bevestiging van onze positieve verwachtingen", zegt de 74-jarige man aan Speedweek. "Dat geldt zowel voor de prestaties van de auto als voor het werk van Honda."

MEER VERMOGEN

Vooral over de nieuwe Honda-motor is hij lyrisch. "De samenwerking verloopt voorspoedig en is erg veelbelovend. Voor het eerst hebben we een competitieve motor." Teambaas Christian Horner treedt hem enigszins bij. "Dankzij Honda hebben we meer vermogen dan vorig jaar."

Al wil dat niet noodzakelijk zeggen dat Red Bull straks zomaar met de titel gaat lopen. Op dat vlak blijft Horner met de voeten op de grond. "We weten niet wat Ferrari en Renault de afgelopen winter hebben gedaan. De eerste tekenen zijn positief, maar we blijven op onze hoede."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

01/09/2019 Belgian GP (Spa-Francorchamps)
08/09/2019 Italian GP (Monza)

Nieuwste reacties