Stoffel Vandoorne prikt: "99% van wat er bij McLaren gebeurd is, kan ik niet vertellen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 6 reacties
Stoffel Vandoorne prikt: "99% van wat er bij McLaren gebeurd is, kan ik niet vertellen"
Foto: © photonews

Stoffel Vandoorne kende in de Formule 1 twee woelige jaren bij McLaren. Maandagavond blikte hij bij in Peptalk op Ziggo Sport terug op zijn tijd bij de Britse renstal. En echt laaiend enthousiast was de Rumbekenaar allesbehalve.

Een slechte auto, Fernando Alonso die betere onderdelen voor de bolide kreeg, minder resultaten... Nee, het F1-verhaal van Stoffel Vandoorne was er geen voor de geschiedenisboeken.

"Het is niet altijd makkelijk geweest, eigenlijk was het heel lastig", blikte Vandoorne terug bij Jack van Gelder. "Tot de Formule 1 verliep mijn autosportcarrière bijna perfect. Ik won bijna elk kampioenschap waar ik aan deelnam."

'Niet de beste timing'

"De timing bij McLaren was waarschijnlijk niet de beste. We zijn afhankelijk van het materiaal en de auto is al enkele jaren niet goed. Jammer genoeg waren het niet de beste jaren in mijn carrière."

Bovendien draaide alles rond ex-wereldkampioen Fernando Alonso. "Ja", bevestigde Vandoorne. "Jammer genoeg heb ik 99 procent van wat er gebeurd is, nooit kunnen vertellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws