Is er dan toch nog hoop voor Michael Schumacher? "Zijn gezicht is nog steeds het gezicht dat we allemaal kennen"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

Duitse aartsbisschop op bezoek bij Michael Schumacher

Is er dan toch nog hoop voor Michael Schumacher? "Zijn gezicht is nog steeds het gezicht dat we allemaal kennen"

Met mondjesmaat komt er hier en daar wat info naar buiten over de toestand van Michael Schumacher. De F1-legende werd onlangs bezocht door de Duitse aartsbisschop Georg Gänswein. Die wilde wel één en ander over hun ontmoeting delen.

"Ik sprak eerst met Corinna en haar moeder, waarna ik met een therapeut tot bij Michael Schumacher werd gebracht. Zijn gezicht is nog steeds het gezicht dat we allemaal kennen. Het is alleen wat voller geworden", geeft Gänswein mee in het royalty-weekblad Bunte.

STEUN VAN FAMILIE

Volgens de geestelijke heeft Schumacher wel degelijk iets aan de steun van zijn familie. "Je voelt dat de nabijheid van zijn familie belangrijk voor hem is. Het gezin is het beschermende nest dat Michael absoluut nodig heeft. En zijn vrouw is de ziel van dat gezin."

Welke indruk maakte het in contact komen met Schumacher dan voor Gänswein? "Je voelt dat hij de ontmoetingen waarneemt, dat hij de innerlijke dialoog met zichzelf aangaat. Dat mijn bezoek bekend is, is voor mij geen probleem. Al zal ik verder geen details bekendmaken. Natuurlijk neem ik Michael Schumacher en zijn familie op in mijn gebeden."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

28/07/2019 GermanGP
04/08/2019 Hungarian GP (Budapest)

Nieuwste reacties