Einde nu echt nabij voor Stoffel Vandoorne: "Met gemengde gevoelens naar Abu Dhabi"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Stoffel Vandoorne trekt met gemengde gevoelens naar zijn laatste GP in de F1

Einde nu echt nabij voor Stoffel Vandoorne: "Met gemengde gevoelens naar Abu Dhabi"
Foto: © photonews

Voor Stoffel Vandoorne is de Grand Prix van Abu Dhabi een einde van een hoofdstuk. De West-Vlaming rijdt - voorlopig - zijn laatste wedstrijd in de koningsklasse van de autosport. "Dit team is een groot deel van mijn leven", reageert de Rumbekenaar.

"Ik trek met gemengde gevoelens naar Abu Dhabi", laat Vandoorne bij zijn team weten. "Ook al heb ik slechts 2 jaar als F1-rijder voor McLaren gereden, toch ben ik al 5 jaar bij het team en heb ik hier veel vrienden gemaakt. We hebben een geweldige relatie opgebouwd en dit team is een groot deel van mijn leven. Het zal sentimenteel zijn maar ook het juiste moment om afscheid te nemen van dit hoofdstuk in mijn carrière."

Abu Dhabi met een hoogtepunt verlaten

"Ik wil Abu Dhabi met een hoogtepunt verlaten, dus we zullen er alles aan doen om het beste uit de auto te halen", vervolgt Vandoorne. "Ik heb geweldige herinneringen aan Abu Dhabi van mijn tijd bij de junioren. Het is echt leuk om in de nacht te rijden."

Daarna zit het er (voorlopig) op voor Vandoorne in de F1. "Ik kijk al uit naar mijn nieuwe uitdaging, die binnen enkele weken zal beginnen", doelt hij op zijn avontuur in de Formule E, "maar ik wil dit weekend ook zoveel mogelijk genieten van de laatste keer in deze auto", besluit hij. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

28/07/2019 GermanGP
04/08/2019 Hungarian GP (Budapest)

Nieuwste reacties