? Max Verstappen toont in voetballand bij uitstek Brazilië ook over een gave linkervoet te beschikken: "Spelletje FIFA is toch makkelijker"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties

Max Verstappen trapt met ploegmaat Daniel Ricciardo een balletje in Brazilië

? Max Verstappen toont in voetballand bij uitstek Brazilië ook over een gave linkervoet te beschikken: "Spelletje FIFA is toch makkelijker"
Foto: © photonews

De Nederlander Max Verstappen duwt zijn voet niet alleen graag op het gaspedaal, maar beschikt blijkbaar ook over een gave linkervoet in het voetbal. Dat bewees hij in aanloop naar de GP van Brazilië Formule 1.

Max Verstappen en ploegmaat Daniel Ricciardo waagden zich aan een potje Futsal, de indoor- of straatversie van voetbal. De Nederlander en Australiër maten zich met profs Lu Caneta, Kelwin Clayton Soares Alves, Ketlen Wiggers en Kelly Rodrigues. 

Het leek vooral 'Mad Max' goed af te gaan. Dat bewees hij met een knappe schaarbeweging en dito doelpunt. Bovendien won hij de partij tegen Ricciardo. "Puur op skills ben ik beter dan Max, maar hij heeft een beter schot", aldus Ricciardo. "Dat is het enige wat hij goed kan, maar het leidt tot goals. Bovendien loopt hij veel omdat hij nog jong is. Daarom won hij de wedstrijd."

'Daniel snapt het niet'

"Mijn team won inderdaad", pikte Verstappen in. "Het ding is... Daniel begrijpt het spelletje niet echt. Hij probeert de bal met de handen te dragen. Het is iets Australisch", lachte hij. "We hebben enkele skills uitgeprobeerd, maar bij een spelletje FIFA is dat toch makkelijker."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Kalender

27/04/2019 ePrix Paris
28/04/2019 Azerbaijan GP (Baku)
11/05/2019 ePrix Monaco
12/05/2019 Spanish GP (Barcelona)

Meer nieuws