Boordevol vertrouwen na zege in Mexico maar toch: "Over het algemeen ligt Interlagos onze auto niet echt"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties

Max Verstappen weet dat Interlagos Red Bull niet echt ligt

Boordevol vertrouwen na zege in Mexico maar toch: "Over het algemeen ligt Interlagos onze auto niet echt"
Foto: © photonews

Max Verstappen verkeert de laatste weken in bloedvorm en bewees dat met zijn tweede zege op rij in de GP van Mexico. Dit weekend hoopt hij opnieuw op een sterke prestatie op Interlagos in Brazilië.

Sao Paulo is het decor voor één van de laatste GP's van het seizoen. De strijd om de wereldtitel is al beslecht in het voordeel van Lewis Hamilton, maar er staat - zeker in Brazilië - nog heel wat prestige op het spel. Verstappen weet wel dat het zeker niet gemakkelijk wordt. 

"Over het algemeen ligt Interlagos onze auto niet echt, maar na er in 2016 op het podium gefinisht te zijn en na de winst afgelopen GP in Mexico, is er alles mogelijk in de race", vertelt hij. "Ik heb er mooie gevechten in inhaalacties gehad en hoop op wederom een spannende race. Je hoort de Braziliaanse fans enorm goed en omdat de krappe startgrid zo dicht bij de tribune ligt, kun je hun gejuich horen als je op de grid staat."

'Opletten op eten'

De Nederlander met Belgische roots doet ook altijd zijn best om op culinair vlak zijn hartje op te halen. "Het eten in Brazilië is erg goed en de Churrascaria-restaurants hebben geweldig gegrild vlees", weet 'Mad Max'. "Ondanks dat het seizoen ten einde loopt, moet ik nog steeds opletten op wat ik eet om in vorm te blijven. Dat is jammer, want ik zou graag meer genieten van de lokale keuken."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Kalender

27/04/2019 ePrix Paris
28/04/2019 Azerbaijan GP (Baku)
11/05/2019 ePrix Monaco
12/05/2019 Spanish GP (Barcelona)

Meer nieuws