Stoffel Vandoorne dient Zak Brown van antwoord
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 5 reacties

Stoffel Vandoorne niet van mening dat coureur agressief moet zijn

Stoffel Vandoorne dient Zak Brown van antwoord

Een uitspraak van Zak Brown heeft één en ander in beweging gezet. Die had zich laten ontvallen dat Stoffel Vandoorne misschien wat agressiever naar het team toe had moeten zijn. Met andere woorden: dat hij meer op tafel moest kloppen. Vandoorne is het daar echter niet mee eens.

Onze landgenoot heeft in Mexico gereageerd op de uitlatingen van zijn teambaas. "Ik denk dat mijn feedback altijd zeer goed ontvangen is door de ingenieurs bij McLaren. Ik ben van mening dat een coureur niet noodzakelijk agressief moet zijn. Ik heb mijn eigen werkwijze en die heeft in het verleden altijd goed gewerkt. Ik denk niet dat ik iets aan mijn aanpak moet veranderen", laat Vandoorne weten.

In elk geval maakt de Vlaming dezer dagen een ontspannen indruk. "Ik wil zoveel mogelijk plezier beleven aan mijn laatste Grote Prijzen voor McLaren. Ik zal een zo goed mogelijke job doen en proberen zoveel mogelijk te genieten", omschrijft Vandoorne zijn mindset. Te beginnen in de GP van Mexico. "Dit is een beetje een speciale race vanwege de hoogte. Het lijkt er op dat we een beetje regen gaan krijgen, wat voor ons wel prettig zou zijn."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Kalender

27/04/2019 ePrix Paris
28/04/2019 Azerbaijan GP (Baku)
11/05/2019 ePrix Monaco
12/05/2019 Spanish GP (Barcelona)

Meer nieuws