Stoffel Vandoorne is er klaar voor: "Het voelt als een tweede thuis"

Stoffel Vandoorne is er klaar voor: "Het voelt als een tweede thuis"
Foto: © photonews

Ondanks alle problemen waarmee hij dit seizoen al te kampen kreeg, heeft Stoffel Vandoorne de moed nog niet laten zakken. Hij lijkt zelfs met een fris hoofd uit de zomerbreak te komen en dat moet hem in staat stellen om te scoren waar hij dat het liefste wil: in de GP van België.

"Ik ben nooit meer klaar geweest om terug te keren na de zomerbreak", stelt Vandoorne op de site van McLaren. "Ik heb ervan genoten om er even tussenuit te zijn, de knop om te draaien en tijd door te brengen met vrienden en familie. Nu kijk ik ernaar uit om opnieuw in de wagen plaats te nemen."

De GP van België die eraan komt is ook iets om naar uit te kijken. "Mijn thuisrace is altijd één van de hoogtepunten van het seizoen. Elk jaar zie ik meer fans vol passie in de tribunes. Het gevoel is ongelooflijk, het hele team krijgt altijd een warme ontvangst. Spa is mijn favoriet circuit, wat ook het geval is voor vele andere piloten. Ik heb er heel mijn carrière als jonge rijder gereden. Het voelt als een tweede thuis. Ik hoop dat we de Belgische fans iets mooi kunnen tonen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws