'Competitieve' Pierre Gasly ziet zijn droom in vervulling gaan

'Competitieve' Pierre Gasly ziet zijn droom in vervulling gaan
Foto: © photonews

Heel wat rijders dromen ervan: in de Formule 1 aan de bak komen bij een team dat meedoet om de prijzen. Wie weet komt de droom van Pierre Gasly wel uit. De Fransman is daar alvast zelf van overtuigd nu hij volgend jaar de overstap maakt van Toro Rosso naar Red Bull.

Gasly laat in een eerste reactie op de site van Red Bull weten dat hij altijd gehoopt had bij het team te belanden. "Om in 2019 bij Red Bull te kunnen rijden, is een droom die uitkomt voor mij. Het was mijn doel om voor dit team te racen sinds ik in 2013 werd opgenomen in het Red Bull Junior Driver Programme. Het past in mijn ambitie om Grote Prijzen te winnen en te strijden voor het wereldkampioenschap", is Gasly vastberaden om topprestaties neer te zetten.

Van de verwachtingen heeft hij geen schrik. "Red Bull heeft altijd geprobeerd om te strijden voor kampioenschappen en overwinningen. Ikzelf ben heel competitief ingesteld. Als ik iets doe, wil ik altijd proberen de beste te zijn en te vechten voor de hoogste posities. Ik ben me ten volle bewust van de uitdaging en van de verwachtingen die er zijn voor een Red Bull-rijder."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws