Stoffel Vandoorne analyseert beschamende startplaats in Duitsland: "Ik ben zeker niet vergeten hoe ik moet rijden"

Stoffel Vandoorne analyseert beschamende startplaats in Duitsland: "Ik ben zeker niet vergeten hoe ik moet rijden"
Foto: © photonews

In Groot-Brittanië viel het tijdens de race nog mee. Daar moet Stoffel Vandoorne zich maar aan optrekken. De oefensessies en kwalificaties waren ginds niet veel soeps en in Duitsland was het dit weekend van hetzelfde laken een broek. Vandoorne benadrukt fijntjes dat het probleem niet bij hem ligt.

"De situatie was hetzelfde dan op Silverstone", beschrijft Vandoorne zijn gevoel op de site van McLaren. "Van bij het begin had ik de traagste wagen en met redelijk wat marge. Het is al het hele weekend zo. We hebben vele delen aan de wagen vervangen om te trachten de problemen op te lossen, maar we hebben de oplossing nog niet gevonden."

PROBLEMEN MET DATA

"Ik ben zeker niet vergeten hoe ik moet rijden", maakt onze landgenoot duidelijk. "Als ik vergelijk met Fernando Alonso zijn er bepaalde problemen met de data aan mijn kant. Het lijkt erop dat we er niet echt op vooruit gaan. Het team bekijkt verschillende opties om te zien wat we nog kunnen doen."

Ondanks dat hij vanop de allerlaatste plaats moet vertrekken, probeert Stoffel Vandoorne positief te blijven met het oog op de race. "Ik heb niets te verliezen. Er is maar één weg en die leidt naar boven. Hopelijk kunnen we er toch een beetje meer uithalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws