Ex-wereldkampioen ziet reden tot bezorgdheid bij Lewis Hamilton
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

Nico Rosberg laakt negatieve houding van Lewis Hamilton

Ex-wereldkampioen ziet reden tot bezorgdheid bij Lewis Hamilton

In drie van de vorige vier jaren reed Lewis Hamilton met een behoorlijke dominantie richting de wereldtitel. Dit jaar moet hij zijn tenen uitkuisen in de strijd met Sebastian Vettel. De laatste wereldkampioen die niet naar de naam Hamilton luisterde, denkt dat dit invloed heeft op de Brit.

In 2016 was het Nico Rosberg die voor Mercedes de wereldtitel in de wacht sleepte. Hij zag ook hoe Lewis Hamilton tijdens de kwalificaties van de GP van Duitsland te kampen had met een hydraulisch probleem. Vooral de manier waarop Hamilton ermee omging, baart Rosberg zorgen.

OPMERKELIJKE HOUDING

"Ik vond de houding van Lewis opmerkelijk", zegt de gewezen van ploegmaat van Hamilton bij SkySports. "Zijn lichaamstaal was erg negatief. Daar ben ik een beetje bezorgd over, want ik heb nog nooit eerder zulke beelden van hem gezien."

Het is ook niet de eerste keer dat dit voorvalt. "We merkten het op Silverstone en nu weer. En heel lang dit keer. Hij straalde een soort van ongeloof uit. Dit is een nieuwe lichaamstaal. Zo'n houding heeft Lewis nog nooit uitgestraald", laakt Rosberg de huidige attitude van Hamilton.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws