Vader Stoffel Vandoorne legt uit vanwaar voornaam van zijn zoon komt
Redactie
| 0 reacties

Patrick Vandoorne legt uit vanwaar voornaam zoon Stoffel komt

Vader Stoffel Vandoorne legt uit vanwaar voornaam van zijn zoon komt

Het is een belangrijke week voor Stoffel Vandoorne, want dit weekend begint hij aan zijn eerste volledige seizoen in de Formule 1. Maar die naam Stoffel, waar komt die nu eigenlijk vandaan?

Patrick Vandoorne, vader van Stoffel, komt met het verlossende antwoord voor de niet vaak voorkomende naam van zijn zoon. "Het was niet makkelijk om een naam te vinden waar mijn toenmalige echtgenote en ik het allebei over eens waren", doet Vandoorne senior zijn verhaal in HNB.

"Tot we op een dag samen in de Westhoek aan het wandelen waren. Opeens hoorden we iemand Stoffel! roepen. We keken om een zagen een man tot over zijn knieën in een vijver staan. Geen idee wie hij aan het roepen was, maar we wisten meteen: Stoffel, dat wordt het voor onze kleine."

De Fabeltjeskrant

In het Nederlandse programma De Fabeltjeskrant is er een schildpad die ook 'Stoffel' heet. Daar was Patrick niet van op de hoogte. "Maar dat is me ondertussen wel al een paar keer verteld, ja. Vooral door Nederlanders. Wie vernoemt zijn zoon nu naar een schildpad?. Laat ze maar doen. Wie laatst lacht, best lacht", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws