Wie wordt de ploegmakker van Lewis Hamilton? "Ik zal het alvast niet zijn, ik blijf bij Red Bull"

Redactie
| 1 reacties
Wie wordt de ploegmakker van Lewis Hamilton? "Ik zal het alvast niet zijn, ik blijf bij Red Bull"

Sinds het onverwachte afscheid van Nico Rosberg draait de geruchtenmolen in de F1 op volle toeren: wie gaat de Duitse wereldkampioen opvolgen bij Mercedes? Vandaag viel er alvast één kandidaat af.

Daniel Ricciardo (rechts op de foto naast Max Verstappen) sluit uit dat hij het zitje naast Lewis Hamilton zal innemen in 2017. Hij maakt duidelijk dat hij voor de komende twee jaar verbonden is aan zijn huidige werkgever Red Bull. "Ik heb nog twee jaar te gaan bij Red Bull", zegt de Australiër in de Australische pers. "Ik zal dan ook bij Red Bull blijven."

Na het vertrek van Nico Rosberg kloppen heel wat rijders aan de deur bij Mercedes. Niki Lauda verklaarde dat maar liefst negentig procent van de rijders interesse toonde om volgend seizoen bij Mercedes aan de slag te gaan. "Er zijn heel wat rijders die maar al te graag overstappen naar Mercedes en dat is te begrijpen. Het zitje dat vrijkomt is dan ook een erg goed zitje. Maar mij zal je hoe dan ook in een Red Bull zien tijdens de seizoensopener in Australië", aldus Ricciardo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws