Williams-piloot blijft Albon voor en is voor derde keer op rij de beste, persoonlijke besttijd voor Thibaut Courtois
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

George Russell boekt derde virtuele zege op rij

Williams-piloot blijft Albon voor en is voor derde keer op rij de beste, persoonlijke besttijd voor Thibaut Courtois
Foto: © photonews

De Formule 1-piloten blijven de lakens uitdelen tijdens de virtuele races. Deze keer werd er een virtuele GP van Azerbeidzjan gehouden. Net als in de laatste twee wedstrijden ging de overwinning naar George Russell. De Williams-rijder wipt ook in het klassement naar de leiding.

Russell heeft de smaak helemaal te pakken in het virtuele racegebeuren. De Brit kreeg wel concurrentie van Alexander Albon, die uitkomt voor Red Bull. Russell slaagde er wel in om zijn Thaise collega achter zich te houden en zo de overwinning te pakken. Esteban Gutierrez vertegenwoordigde Mercedes en maakte het podium compleet.

COURTOIS NET BUITEN TOP TIEN

Ook Thibaut Courtois, de doelman van Real Madrid en van de Rode Duivels, deed opnieuw mee. Alfa Romeo besloot hem in te zetten in deze virtuele wedstrijd. Courtois sleepte een elfde plaats uit de wacht en zette wel zijn persoonlijke besttijd neer.

In het virtuele Formule 1-klassement verandert er één en ander. Na drie overwinningen op rij lost Russell Charles Leclerc af aan de kop. De Ferrari-rijder moest het op het parcours van Azerbeidzjan stellen met een bescheiden veertiende plek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws