Lewis Hamilton verwacht grote veranderingen in de Formule 1: "Er is al heel veel gaande op de achtergrond"
Arjen T'Sjoen
| 0 reacties

Lewis Hamilton verwacht grote veranderingen in de Formule 1

Lewis Hamilton verwacht grote veranderingen in de Formule 1: "Er is al heel veel gaande op de achtergrond"
Foto: © photonews

De 34-jarige Brit Lewis Hamilton veroverde enkele weken geleden zijn zesde wereldtitel in de Formule 1. Hij verwacht de komende tijd heel wat stevige veranderingen in de Formule 1.

In een interview in Sao Paulo waar zondag de Grote Prijs van Brazilië op het programma staat, had Hamilton het over de nabije toekomst: "We gaan komend seizoen heel wat rijders zien wisselen van team. Er is al heel veel gaande en iedere piloot praat al met verschillende teams." De contracten van Valtteri Bottas en Lewis Hamilton lopen af bij Mercedes. Max Verstappen ligt nog tot 2020 vast bij RedBull. 

In 2021 komt de Formule 1 sowieso met heel wat belangrijke aanpassingen. De Internationale Autosportfederatie (FIA) onthulde enkele weken geleden heel wat aanpassingen. Er komen wijzigingen aan de bolides en er komt een budgetplafond.

Leclerc vs Verstappen? 

Lewis Hamilton wordt met zijn 34 stilaan een jaartje ouder. Hij verwacht dat Charles Leclerc en Max Verstappen het commando binnen afzienbare tijd gaan overnemen: "Ik hoop dat ik hen nog een tijdje kan afstoppen, maar talent hebben ze genoeg. Ze hebben een goede, agressieve rijstijl. Ik denk dat Ferrari op korte termijn een goede wagen zal hebben om mee te strijden voor de wereldtitel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws