Ex-manager gelooft nog in terugkeer van Schumacher naar het publieke leven: "Michael is een vechter"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Willi Weber gelooft dat Michael Schumacher opnieuw een publiek leven kan leiden

Ex-manager gelooft nog in terugkeer van Schumacher naar het publieke leven: "Michael is een vechter"
Foto: © photonews

Hoe het echt met Formule 1-legende Michael Schumacher gesteld is, weet hij ook niet, maar in elk geval heeft Willi Weber hem nog niet opgegeven. Weber is de voormalig manager van Schumacher en wijst op de strijdlust van de zevenvoudig wereldkampioen.

Weber gelooft nog volop in een terugkeer naar het publieke leven voor de voormalige F1-piloot. "Michael Schumacher is een vechter", zegt Weber aan Kölner Express. "Als er een kans is, zal hij die grijpen. Dit kan niet het einde zijn. Ik bid voor hem en ben ervan overtuigd dat we hem terug zullen zien."

VOORUITGANG OF NIET?

Zelf geraakt hij momenteel ook niet meer in contact met de man met wie hij vroeger samenwerkte. Van de aanpak van de familie om de lippen op mekaar te houden, is hij geen fan. "Ik weet dat Michael zwaar getroffen werd, maar ik weet jammer genoeg niet welke vooruitgang hij maakt tijdens zijn revalidatie. Ik zou graag willen weten hoe het met hem gaat."

Voorlopig blijft het echter gissen. "Ik zou hem graag eens een hand geven of zijn gezicht aanraken. Spijtig genoeg laat zijn echtgenote Corinna dat niet toe. Ze vreest waarschijnlijk dat ik meteen zie hoe het met hem gesteld is en ik dat openbaar zou maken." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties