Grote baas Mercedes vindt geruchten over Hamilton en Ferrari niet al te erg
Redactie
| 2 reacties

Toto Wolff denkt dat hart van Lewis Hamilton nog altijd bij Mercedes ligt

Grote baas Mercedes vindt geruchten over Hamilton en Ferrari niet al te erg
Foto: © photonews

De zesde wereldtitel is binnen voor Lewis Hamilton. Nu kan alle aandacht dus gaan naar een nieuw contract na 2020. Hamilton en Mercedes hebben ergens al aangegeven dat ze met mekaar verder willen. Al kan in de F1 één en ander wel snel veranderen.

Hamilton wordt bijvoorbeeld af en toe wel in verband gebracht met een overstap naar grote rivaal Ferrari. "Het is normaal dat rijders altijd dromen van Ferrari, het belangrijkste merk in de Formule 1", reageert Mercedes-baas Toto Wolff bij Sky Italia. "Rood is de kleur van de zon in de F1."

De vraag is: moet Hamilton daar dan ook naar op zoek gaan? "Dat moet hij niet, hij moet winnen. Hij moet bij een team zijn en bij mensen die graag werken. Zijn gevoel en zijn hart liggen zeker bij Mercedes op dit moment", maakt Wolff zich sterk.

KIJKJE NEMEN OP DE MARKT?

Toch is het altijd afwachten wat het spel der onderhandelingen gaat geven. "We hopen dat we de twee meest competitieve coureurs in de Formule 1 hebben. En hij is onze prioriteit. Maar als hij een kijkje op de markt wil nemen, moeten we dat ook doen. En er zijn anderen die ik leuk vind."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws