Max Verstappen kent sterke eerste dag in Singapore, ook Hamilton toont zijn snelheid
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Verstapen en Hamilton het snelst in eerste vrije trainingen in Singapore

Max Verstappen kent sterke eerste dag in Singapore, ook Hamilton toont zijn snelheid
Foto: © photonews

Na zijn twee mooie overwinningen in Oostenrijk en Duitsland moest Max Verstappen de spotlights enigszins aan Charles Leclerc laten. Intussen bleef ook Lewis Hamilton op niveau. Het zou goed kunnen dat Verstappen in Singapore weer een aardig woordje gaat meespreken.

Toch als de eerste vrije trainingen een indicatie zijn. De eerste oefensessie verliep voor de concurrenten van Red Bull niet van een leien dakje. Leclerc kampte met technische problemen aan zijn Ferrari en Bottas crashte met zijn Mercedes-bolide. Verstappen trok het zich niet aan en zette de snelste tijd neer, voor Vettel en Hamilton.

De drie snelste F1-piloten uit de eerste vrije training, waren ook diegenen die in de tweede training het best presteerden. Enkel de volgorde van de top drie was niet helemaal hetzelfde. Deze keer reed Lewis Hamilton het snelst.

MARGE VOOR HAMILTON

Bovendien had de Brit toch enige marge, want hij zette Verstappen op iets meer dan een tiende van een seconde. Vettel nam genoegen met de derde tijd. In elk geval is dit trio het best doorheen de eerste dag gekomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws