Max Verstappen kijkt al uit naar GP van België: "Mijn favoriete circuit, het is een thuisrace voor me"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 5 reacties

Max Verstappen kan niet wachten tot de GP in Spa-Francorchamps: "Mijn favoriete circuit"

Max Verstappen kijkt al uit naar GP van België: "Mijn favoriete circuit, het is een thuisrace voor me"

Zondag zakt heel Formule 1-liefhebbend België af naar het circuit van Spa-Francorchamps of volgt het de GP vanuit de zetel. Ook heel wat Nederlanders zullen naar ons land komen op 1 september. Velen van hen willen immers hun idool Max Verstappen aan het werk te zien. En hijzelf is er ook graag bij.

Dat liet Max Verstappen toch verstaan op Maxverstappen.nl. "België is een thuisrace voor me en het is altijd geweldig om er zoveel fans te zien die ons steunen", aldus Mad Max op de website die zijn naam draagt.

"Ik kijk ernaar uit om weer te beginnen, zeker na onze geweldige reeks resultaten voor de zomerstop", ging hij verder. In Hongarije (4 aug) werd hij knap tweede en een week eerder reed hij naar de zege in Duitsland. Bovendien bekleedt de Nederlander de derde plaats in de WK-tussenstand. 

Weinig downforce in Spa

Zondag staat de GP van België op het programma. "Spa is mijn favoriete circuit op de kalender, dus het is mooi om daarmee de tweede helft van het seizoen te starten.We rijden niet met veel downforce op Spa, maar de snelle bochten zijn erg indrukwekkend en erg gaaf."

"Ik vind het ook fijn dat er niet veel langzame bochten zijn en dat je het momentum de hele ronde mee kunt nemen. Ik ben er absoluut klaar voor om weer in de auto te stappen en ben benieuwd hoe competitief de tweede helft van het seizoen voor ons zal verlopen", blikte hij vooruit op zondag 1 september.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws