Iets meer aan de hand? "Zege van Max Verstappen ruikt naar matchfixing"
Arjen T'Sjoen
| 8 reacties

Voormalig autocoureur Michael Bleekemolen vond de prestatie van Verstappen te opvallend

Iets meer aan de hand? "Zege van Max Verstappen ruikt naar matchfixing"
Foto: © photonews

Max Verstappen pakte afgelopen weekend een prachtige overwinning in het Oostenrijkse Spielberg. De Nederlander won na een fameuze inhaalrace. Volgens voormalig Formule 3 coureur Michael Bleekemolen is het allemaal wat te toevallig.

Afgelopen weekend kregen we in de GP van Oostenrijk plots heel wat spektakel te zien na een tot nu toe saai seizoen. Max Verstappen pakte de overwinning na een knappe inhaalrace. Het zou Michael Bleekemolen dan ook niet verbazen mocht er meer in het spel zijn dan gewoon een uitstekende prestatie.

"Ik vind dit vreemd. Mercedes is dit jaar zo ongelofelijk sterk en plots reden er Ferrari's op kop, dat kan ik niet begrijpen. De laatste tijd was er meer en meer het gevoel dat de Formule 1 niks meer voorstelde en daar begon het ook echt op te lijken. Ineens moest Mercedes echt weer hun best doen en dat is gewoon raar," aldus Bleekemolen.

Erg goeie prestatie 

Toch wil de Nederlander ook geen afbreuk doen aan de prestatie van Verstappen: "Max is een fenomenale coureur, als er gelijkwaardige auto's zijn dan zie je hoe goed hij is." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws