Max Verstappen blikt vooruit op een "hectisch weekend" in het Prinsdom
Redactie
| 3 reacties

Kan Max Verstappen eindelijk beter doen dan zijn vijfde plaats in Monaco?

Max Verstappen blikt vooruit op een "hectisch weekend" in het Prinsdom
Foto: © photonews

Het weekend van de GP van Monaco is er een waar elke autosportliefhebber reikhalzend naar uitkijkt. Max Verstappen is geen uitzondering. Al wil hij beter doen dan zijn beste prestatie tot dusver.

Het parcours in Monaco heeft iets uniek en spreekt tot ieders verbeelding. De racers rijden haast tegen de muren op en dat is uiteraard iets voor waaghals Max Verstappen. "Ik kijk er al naar uit. Het wordt een speciaal en hectisch weekend en het wordt ongetwijfeld erg leuk", aldus de coureur van Red Bull.

Tot op heden heeft Verstappen nog niet op het podium gestaan in het Prinsdom. In 2015 en 2016 haalde hij de finish niet en in 2017 liet hij er zijn beste resultaat optekenen: vijfde. Vorig jaar maakte hij indruk met zijn inhaalrace -van plaats 20 naar 9- en reed hij de snelste rondetijd.

Achtertuin

"Dat is al heel wat historie voor een GP, jammer genoeg niet altijd in mijn voordeel. Hopelijk kan ik het tij doen keren", aldus Verstappen, die bij wijze van spreken in zijn achtertuin mag racen.

"Ik woon hier en het is fijn om voor de race in je eigen kamer te slapen in plaats van in een hotel. Er zullen ook wat vrienden en familieleden zijn, dus ik kijk er al naar uit om hen te zien en een goed weekend te hebben", zei Verstappen. In de vorige GP, die van Barcelona, reed hij naar de derde plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws