Max Verstappen blijft voorzichtig, maar... "Het ziet er een stuk beter uit dan in Bahrein"
Redactie
| 1 reacties

Max Verstappen heeft in oefenritten China beter gevoel dan in Bahrein

Max Verstappen blijft voorzichtig, maar... "Het ziet er een stuk beter uit dan in Bahrein"
Foto: © photonews

Max Verstappen heeft de tweede oefensessie van de GP van China afgesloten met een derde plek. Een hoopgevend resultaat met het oog op zaterdag en zondag.

In de laatste vrije training deden alleen Valtteri Bottas (Mercedes) en Sebastian Vettel (Ferrari) beter dan de Nederlander. Toch blijft Verstappen voorzichtig. "Het is nog een beetje vroeg om te zeggen dat we vooraan meedoen", aldus 'Mad Max' op zijn website.

"Maar het ziet er een stuk beter uit dan in Bahrein. Daar ben ik zeker heel erg blij mee. We zijn er natuurlijk achter gekomen wat daar het probleem was, dus we hadden daarom ook wel verwacht dat het hier beter zou gaan. Ik denk dat we vandaag een goede balans in de auto hadden, dus ook daar ben ik erg tevreden over", klinkt het. 

Ook over de lange runs is de Nederlander behoorlijk tevreden. "Het ging oké. Alleen zijn de zachte banden vrij zwak, omdat ze redelijk snel slijten. Dat maakt het wat minder leuk om te rijden, omdat je de hele tijd goed op de banden moet letten", besluit Verstappen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws