Wenkt Formule E voor Lewis Hamilton in de toekomst?

Wenkt Formule E voor Lewis Hamilton in de toekomst?
Foto: © photonews

Vanaf eind dit jaar treedt Mercedes aan in de Formule E en het is het Duitse merk menens om daar resultaat neer te zetten. Er wordt volop gewerkt aan de bolide. Goed nieuws voor Stoffel Vandoorne, maar ook niemand minder dan Lewis Hamilton ziet een toekomst in de Formule E wel zitten.

Na afloop van zijn F1-carrière uiteraard. De Brit heeft erover gesproken in het dagblad The Sun. "Tot nu toe draaide alles rond de Formule 1. Ik vermoed dat ik ontwenningsverschijnselen zou hebben wanneer ik de F1 verlaat, net als elke andere racer die plots stopt. Ik vermoed dat er andere raceklassen zijn waaraan ik kan deelnemen."

COLLEGA-RACERS WERKEN INSPIREREND

Hamilton haalt de mosterd voor deze redenering bij zijn collega's. "Fernando Alonso doet de IndyCar en Kimi Räikkönen is nu ook zijn grenzen aan het verkennen." Gary Paffett heeft de stap al gezet en is de huidige ploegmaat van Stoffel Vandoorne bij HWA.

"Ik ben in dezelfde periode opgegroeid als Gary Paffett. "Hij is iets ouder dan mij en racet momenteel in de Formule E en dat is nu de toekomst. Wie weet is dat in de toekomst een raceklasse waarin ik mijn vaardigheden kan gebruiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws