Grote speler uit de F1 blijft Max Verstappen het hof maken
Redactie
| 5 reacties

Max Verstappen in de belangstelling van Mercedes

Grote speler uit de F1 blijft Max Verstappen het hof maken
Foto: © photonews

Gezien het enorme potentieel van Max Verstappen, is het geen verrassing dat de Nederlander grof wild is. Bij Red Bull zit hij natuurlijk al goed. Enkel een overstap naar Ferrari of Mercedes zou nog als een stap hogerop beschouwd kunnen worden. Vooral Mercedes toont interesse in Verstappen.

Nochtans heeft de nummer drie uit het huidige kampioenschap nog een contract bij Red Bull tot 2021, maar hij heeft daar wel een opstapclausule in laten opnemen. Eventueel kan Verstappen dus al weg vanaf 2020. Bij Mercedes loopt de overeenkomst met Valtteri Bottas dan weer af op het einde van het jaar.

Dat biedt dus een opening. Bij Red Bull zijn ze op de hoogte van de interesse van Mercedes. "Toto Wolff blijft hem en zijn vader Jos opbellen", zegt sterke man Helmut Marko aan Autobild. "Al maandenlang, maar ik heb er vertrouwen in. Max voelt zich goed bij ons en als we hem WK-waardig materiaal kunnen geven, maak ik me geen zorgen."

POSITIEVE TESTS IN BAHREIN

Is dat WK-waardig materiaal er dit jaar al? Marko lijkt te denken van wel na de testdagen in Bahrein. "Die tests waren goed en onthullend. We hebben de problemen van het raceweekend kunnen benoemen en actie kunnen ondernemen. Onze wagen heeft in hoofdzaak meer tractie nodig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws