Verstappen trekt zich weinig aan van reputatie GP van Australië: "Het is altijd mogelijk"
Redactie
| 0 reacties

Max Verstappen blikt vooruit naar GP van Australië

Verstappen trekt zich weinig aan van reputatie GP van Australië: "Het is altijd mogelijk"
Foto: © photonews

Alle F1-piloten maken zich stilaan op voor de start van het nieuwe seizoen in Australië en dat is voor Max Verstappen natuurlijk niet anders. Hij staat te popelen om aan het weekend te beginnen, zodat hij weet waar hij staat. De Red Bull-rijder maakt zich sterk dat inhalen mogelijk is indien nodig.

Verstappen voelt zich klaar voor het nieuwe seizoen en blikt op de site van Red Bull vooruit. "Ook al start het seizoen vroeg dit jaar, het voelde nog altijd aan als een lange winter. Melbourne is een interessant weekend. Het is de eerste race van het seizoen en niemand weet al waar ze staan. Wij zeker met onze nieuwe motor."

VEEL SNELLE BOCHTEN

De Nederlandse racer amuseert zich meestal wel in Melbourne. "Albert Park heeft veel snelle bochten, het is dus leuk als je een goed uitgebalanceerde wagen hebt. Het klopt dat het niet het gemakkelijkste circuit is om in te halen. De rechte stukken zijn niet lang genoeg. Dat maakt het moeilijk om te passeren, maar het is altijd mogelijk."

Aan de wintertests heeft Verstappen een goed gevoel overgehouden. "Onze prestatie lijkt veelbelovend en we hopen om van in het begin van het jaar competitief te zijn. Ik denk dat we een goed pakket hebben, maar we zullen niet weten waar we staan tot het raceweekend begint en we kunnen zien of we de kloof met Mercedes en Ferrari gedicht hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws