Hamilton gaat Alonso niet achterna in jacht op Triple Crown en heeft wel nog andere dromen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Lewis Hamilton niet geïnteresseerd in Triple Crown

Hamilton gaat Alonso niet achterna in jacht op Triple Crown en heeft wel nog andere dromen
Foto: © photonews

Lewis Hamilton gaat vandaag in zijn Mercedes opnieuw de baan op in Barcelona voor de wintertests. Intussen heeft de wereldkampioen F1 al in zijn kaarten laten kijken wat betreft zijn toekomst. Jacht maken op de Triple Crown zoals Alonso gaat hij niet doen. Mogelijk volgt er wel een ander uitstapje.

Fernando Alonso gaat nu hij geen F1-rijder meer is proberen om de Triple Crown binnen te halen. Het is iets waar Hamilton niet bepaald van wakker ligt. "Tot vorig jaar had ik er nog nooit van gehoord", zegt de Mercedes-rijder in een gesprek met Marca. "Ik maak me er niet echt druk over. Het is niet iets waar ik over nadenk of dat ik zou willen doen."

Hamilton zet volop in op de F1 en wanneer het daar voor hem stopt, zal het ook definitief gedaan zijn. "Wanneer ik stop in de Formule 1, dan stop ik ook helemaal. Dan ga ik andere dingen doen. Ik zal dan niet de behoefte hebben om nog te blijven racen."

MISSCHIEN NAAR RALLY OF MOTO GP

Zolang zijn actieve carrière loopt, is het wel mogelijk dat hij eens een ander soort voertuig gaat uitproberen. "Ik houd van Rally. Ik vind rallywagens echt fantastisch. Als ik ooit de kans krijg om in één te rijden, zal ik die zeker nemen. Voorlopig ben ik meer geïnteresseerd in surfen, skydiven en motors. Ik wil graag eens een Moto GP-machine uitproberen."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws