Formule 1-teams aan zet: volgende week gaan we al veel meer weten
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Negen F1-teams stellen komende week hun nieuwe bolide voor

Formule 1-teams aan zet: volgende week gaan we al veel meer weten
Foto: © photonews

Bij Haas waren ze er al snel bij om hun F1-bolide voor het nieuwe seizoen voor te stellen. In navolging komen deze week ook heel wat andere teams aan de beurt. Binnen een week zullen de wagens van nog negen andere teams de revue gepasseerd zijn en weten we welk kleurenpalet de races zullen krijgen.

Acht van die negen presentaties zullen gegeven worden binnen een tijdsspanne van amper vijf dagen. Woensdag belooft een topdag te worden. Dan komt Red Bull op de proppen met de nieuwe wagen voor Max Verstappen. Dezelfde dag onthult ook wereldkampioen Mercedes zijn nieuwe bolide.

Twee dagen later is het dan aan de grote concurrent uit Maranello om bekend te maken hoe de nieuwe wagen er zal uitzien. Van de nieuwe Ferrari zal weer heel veel verwacht worden. De Italiaanse renstal wil eindelijk die eerste titel sinds 2008 binnenhalen.

VOLGENDE WEEK WINTERTESTS

Ook voor menig ander team is het moment van de waarheid daar: vandaag is het al de beurt aan Toro Rosso en Williams. Op 12 februari is het aan Renault. Een dag later springt ook Racing Point op de kar. McLaren heeft 14 februari uitgekozen voor zijn presentatie en Alfa Romeo de 18de. Dat is ook de dag waarop de eerste wintertests van start gaan.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/10/2019 Mexican GP (Mexico City)
03/11/2019 United States GP (Texas)
17/11/2019 Brazilian GP (Sao Paulo)

Nieuwste reacties