Stoffel Vandoorne kan zichzelf weinig verwijten: "Hele sterke races afgewerkt"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

Vandoorne betreurt dat zijn sterke races onopgemerkt bleven

Stoffel Vandoorne kan zichzelf weinig verwijten: "Hele sterke races afgewerkt"
Foto: © photonews

Het is nu echt voorbij, het avontuur van Stoffel Vandoorne in de F1 als vaste rijder. En dat pikt toch een beetje. Want Vandoorne is van mening dat hij het niet zo slecht gedaan heeft in zijn periode bij McLaren. Alleen konden weinige mensen dat zien door de staat van de wagen.

In een gesprek met Motorsport benadrukt Vandoorne dat hij wel degelijk een aantal goede prestaties heeft neegezet. "Ik heb dit jaar enkele heel sterke races afgewerkt, maar niemand heeft die opgemerkt. Als je dan in één van de sterkste wagens zit, strijd je plots mee voor de overwinning of het podium. Alleen zat ik niet in de juiste wagen."

Het is jammer om in die positie te zitten 

Stoffel Vandoorne

Dan heb je natuurlijk wel een probleem in de F1. "Dat verandert het perspectief van de mensen enorm en op een bepaalde manier is dat wel jammer. Het is altijd zo geweest, maar het is jammer om in die positie te zitten. Veel meer had ik niet kunnen doen."

Wat waren dan zowat de hoogtepunten volgens Vandoorne? "Dit jaar was Bahrein één van de betere races. Ik lag allerlaatste na de eerste bocht en kon dat nog rechttrekken door in de punten te eindigen. Mexico was ook goed en Brazilië was één van mijn beste races."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties