? Fernando Alonso en Jimmie Johnson kruipen in elkaars huid
Mathias Vranckx
| 0 reacties

Fernando Alonso en Jimmie Johnson wisselen van wagen

? Fernando Alonso en Jimmie Johnson kruipen in elkaars huid
Foto: © photonews

Fernando Alonso beëindigde vorige week zijn professionele Formule 1-carrière nadat hij voor ploegen als Renault, Ferrari en McLaren reed. Maar de Spanjaard blijft niet in een hoekje zitten kniezen.

Neen, Fernando Alonso waagt zich in een filmpje samen met NASCAR-piloot Jimmie Johnson aan een ware stunt. Ze vonden het in de video blijkbaar een goed idee om eens van job te wisselen. Zodoende kroop Alonso in Johnson's robuuste wagen, terwijl Johnson zichzelf in de vederlichte F1-bolide zette.

Kerst

Vooral voor Jimmie was het een droom om dit te mogen meemaken. "Ik plaats dit boven als vijfjarige beneden in de woonkamer komen en de kerstgeschenken te zien staan. Dit was echt de meest coole ervaring in mijn leven", zegt de autopiloot in onderstaand filmpje met een brede lach op zijn gezicht. 

Ook Alonso vond het tof om te doen. "De auto voelt echt helemaal anders aan, heeft veel minder grip als mijn wagen, maar het was echt leuk. Ik heb me geamuseerd. Ook met het feit om Jimmie's voortgang in de F1-bolide te volgen. Het was eens iets anders", knipoogt de dubbelvoudig wereldkampioen in de Formule 1. Bekijk de beelden hieronder! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws