'Driver of the Day' Max Verstappen begrijpt frustratie van teamgenoot: "Hij heeft een gat in de wand tussen onze kamers geslagen"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties

Daniel Ricciardo sloeg een gat in de wand tussen kamer na frustrerende GP van VS

'Driver of the Day' Max Verstappen begrijpt frustratie van teamgenoot: "Hij heeft een gat in de wand tussen onze kamers geslagen"
Foto: © photonews

Max Verstappen heeft opnieuw een uitmuntende prestatie afgeleverd in de GP van de Verenigde Staten. 'Mad Max' startte op de 18e plek, maar mocht als nummer 2 mee op het podium.

Verstappen werd door zijn prestatie uitgeroepen tot 'Driver of the Day'. "Het was een beetje onverwacht. We hadden een goede start en een prima eerste ronde", vertelde Verstappen op zijn ploegwebsite.. "In de eerste sector was er wat chaos en daar kon ik mooi uit blijven. Daarna lag ik al snel weer op de vierde plek. We konden het tempo van de leiders prima volgen en we hadden een goede snelheid."

"We maakten de juiste keuze om eerder te stoppen dan Valtteri (Bottas, red.), dat was een goede call van het team, en vanaf daar kon ik mijn eigen race rijden. Op het einde kon ik druk zetten, maar helaas waren mijn superzachte banden meer versleten in vergelijking met de mannen om mij heen die op de zachte banden reden."

Ricciardo woest

Voor zijn ploegmaat Daniel Ricciardo draaide de VS uit op een frustrerende race nadat zijn motor het begeven had. "Daniel heeft een gat in de wand tussen onze kamers geslagen", vertelde Verstappen bij ZIggo Sport. "Voor het team is het gewoon heel slecht. Ik weet zelf ook hoe het voelt. Ik heb het vorig jaar vaak genoeg meegemaakt. Het is gewoon heel erg balen", leeft hij mee met zijn Australische ploegmaat. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Kalender

27/04/2019 ePrix Paris
28/04/2019 Azerbaijan GP (Baku)
11/05/2019 ePrix Monaco
12/05/2019 Spanish GP (Barcelona)

Meer nieuws