Voormalig teambaas draagt Michael Schumacher nog altijd in het hart: "Ik zou willen dat de situatie anders was"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Jean Todt blijft Michael Schumacher twee keer per maand bezoeken

Voormalig teambaas draagt Michael Schumacher nog altijd in het hart: "Ik zou willen dat de situatie anders was"
Foto: © photonews

De toestand van Michael Schumacher, of wat er van geweten is, baart velen van zijn fans nog altijd zorgen. Wie hem geregeld bezoekt, is zijn voormalig teambaas Jean Todt. Ook hij had zijn vriend liever in een betere gezondheid gezien.

Er wordt vooralsnog weinig gecommuniceerd over de toestand van Schumi. "Ik kan daar alleen maar over zeggen dat het privé is", laat Todt optekenen in The Times. "Ik zou wensen dat de situatie anders was", geeft hij toch een bepaalde indicatie.Todt houdt eraan nauw contact te houden. "Ik bezoek hem twee keer per maand. Ik zie hem en zijn familie. Ik houd gewoon van Michael Schumacher."

Todt heeft ook massa's goede herinneringen aan de F1-legende, onder andere diens eerste wereldtitel. "Als mensen mij naar mijn mooiste herinnering vragen, is dat duidelijk de race in Suzuka in 2000. Ik herinner me de vreugde toen Michael na de tweede pitstop voor Mika Hakinnen op de baan kwam als de dag van gisteren. Ik denk nog terug aan de explosie van geluk toen hij over de finish reed.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Kalender

27/04/2019 ePrix Paris
28/04/2019 Azerbaijan GP (Baku)
11/05/2019 ePrix Monaco
12/05/2019 Spanish GP (Barcelona)

Meer nieuws