Verstappen kijkt uit naar nieuw F1-weekend: "Alles wat je wilt van een racecircuit in één"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Max Verstappen kijkt erg uit naar de GP van de Verenigde Staten

Verstappen kijkt uit naar nieuw F1-weekend: "Alles wat je wilt van een racecircuit in één"
Foto: © photonews

Nieuw weekend, nieuwe GP in Formule 1. Komend weekend trekt het F1-circus naar de Verenigde Staten. Een uitdaging waar Max Verstappen naar uitkijkt.

Verstappen is de laatste weken in goede doen. In Amerika hoopt hij die prestatie door te trekken. "Zoals altijd kijk ik er erg naar uit om weer naar de VS te gaan", vertelt 'Mad Max' op zijn teamwebsite. "COTA is echt leuk om te rijden, het heeft lange snelle rechte stukken, trage krappe bochten en snelle vloeiende sectoren, alles wat je wilt van een racecircuit in één."

"Het lastigste deel is waarschijnlijk bocht 1, omdat je de apex niet kunt zien omdat je de heuvel oprijdt. Wanneer we in Amerika racen, is het altijd een speciaal weekend, zoals je vorig jaar met de presentatie van de coureurs hebt gezien, gaan ze altijd een stap verder."

Vlees en BBQ

Maar bij de VS denkt Verstappen niet alleen aan racen. "Tijdens ons verblijf in Austin zijn er zoveel mogelijkheden om lekker te eten, de vlees- en BBQ-restaurants zorgen ervoor dat je erop uit trekt en binnenloopt. Dit jaar stop ik in Miami voor een evenement op de weg naar Austin, dus heb zin om een beetje meer van het land te zien en een paar van hun lokale gerechten te proeven", besluit de Nederlander. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Kalender

27/04/2019 ePrix Paris
28/04/2019 Azerbaijan GP (Baku)
11/05/2019 ePrix Monaco
12/05/2019 Spanish GP (Barcelona)

Meer nieuws