Max Verstappen erg hoopvol voor komend weekend: "Een van mijn favoriete banen"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Max Verstappen kijkt uit naar de GP van Japan

Max Verstappen erg hoopvol voor komend weekend: "Een van mijn favoriete banen"
Foto: © photonews

Dit weekend wordt er in Japan geracet in de Formule 1. Max Verstappen is alvast erg hoopvol voor de GP op het circuit van Suzuka.

"We zijn in het verleden succesvol geweest in Japan, dus ik kijk er naar uit om er terug te keren en er hopelijk een goed resultaat voor Aston Martin Red Bull Racing te scoren", staat te lezen op de teamwebsite van Verstappen. "Je weet nooit hoe competitief je bent, tot je de baan op gaat, maar onze auto is daar altijd erg goed in de eerste sector en met de juiste strategie kunnen we dit weekend een goede kans hebben."

"Mijn favoriet bocht is de snelle Esses, maar dat is ook het moeilijkste gedeelte van de baan. Je moet je volledig richten op de auto en de afstelling moet kloppen", zegt de Nederlander. 

Passie

Japan is altijd een voltreffer, ook wat het publiek betreft. "Ik vind het ook mooi dat de Japanners zo gepassioneerd zijn over Formule 1, want het heeft er een geweldige historie. Het circuit van Suzuka is een van mijn favoriete banen van dit seizoen en het is altijd een mooie ervaring om de fans daar te zien. Hopelijk blijft de tyfoon weg en kunnen we er een geslaagd weekend van maken", besluit Verstappen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Kalender

27/04/2019 ePrix Paris
28/04/2019 Azerbaijan GP (Baku)
11/05/2019 ePrix Monaco
12/05/2019 Spanish GP (Barcelona)

Meer nieuws