Money time voor Vandoorne bij McLaren? "We zouden graag zien dat Vandoorne Alonso meer verslaat"

Redactie
| 16 reacties
Money time voor Vandoorne bij McLaren? "We zouden graag zien dat Vandoorne Alonso meer verslaat"
Foto: © photonews

Stoffel Vandoorne sprokkelde tot dusver 8 punten dit seizoen. Een verschil van 36 punten met ploegmaat Fernando Alonso. De West-Vlaming weet dus wat hem de komende weken en maanden te doen staat.

Ook het tweede seizoen van Stoffel Vandoorne in de F1 is vooralsnog geen succes. Bovendien is onze landgenoot nog niet zeker van een zitje in 2019 bij McLaren. "Ik zou niet zeggen dat we teleurgesteld zijn in Stoffel", vertelt Zak Brown tegenover Motorsport.com. "Natuurlijk zouden we graag zien dat hij zijn teamgenoot vaker te snel af is. Dat geldt voor iedere situatie."

"Het is altijd beter als teamgenoten met elkaar kunnen concurreren. Hem is dat nog niet op reguliere basis gelukt, maar we zijn niet teleurgesteld gezien de moeilijke situatie waarin hij de afgelopen jaren heeft gewerkt."

Talent en ervaring

Alonso heeft een pak meer ervaring en dat speelt volgens Brown in zijn voordeel. "Het talent en de ervaring van Fernando maken dat hij er iets beter mee om kan gaan als het niet gaat zoals het moet. We vinden allemaal dat Stoffel het geweldig heeft gedaan, maar we zouden graag zien dat hij vaker Alonso verslaat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws