Stoffel Vandoorne is een tevreden man: "Dit was onze beste kwalificatiesessie van het seizoen"

Redactie
| 3 reacties
Stoffel Vandoorne is een tevreden man:  "Dit was onze beste kwalificatiesessie van het seizoen"
Foto: © photonews

Knappe prestatie van Stoffel Vandoorne in de kwalificaties van de GP van Spanje. Onze 25-jarige landgenoot sleepte op het Circuit de Barcelona-Catalunya een elfde (start)plaats uit de brand. En of hij daarmee content is...

Vandoorne strandde in zijn McLaren-Renault op slechts twee tienden van de top-10: "Dit was zonder twijfel onze beste kwalificatiesessie van het seizoen", aldus de West-Vlaming. "Ik had een bijzonder goed gevoel in de wagen en dat bewijst dat de nieuwe onderdelen prima werken. Dit is een stap in de goeie richting en we moeten op deze manier progressie blijven boeken in de komende races. 

Puntenwinst, het kan zomaar en dat is ook de ambitie van de F1-Belg: "Punten pakken, behoort zeker tot de mogelijkheden. Tot nog toe hebben we het altijd goed gedaan in de wedstrijd zelf. We dokteren meestal de juiste strategie uit en gebruiken de banden goed. Ook qua racesnelheid zit het snor. We moeten ervoor zorgen dat we kunnen gebruikmaken van de missers van de andere ploegen, zelf mogen we natuurlijk geen fouten maken." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws