Duidelijke taal van 'Mad Max': "Barcelona zou best wel eens een bepalend moment in het seizoen kunnen zijn"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties

Max Verstappen weet dat de GP van Barcelona een bepalend moment in het seizoen wordt

Duidelijke taal van 'Mad Max': "Barcelona zou best wel eens een bepalend moment in het seizoen kunnen zijn"
Foto: © photonews

De afgelopen weken waren nog geen voltreffer voor Max Verstappen. De Nederlander viel al enkele keren uit en lag na Azerbeidzjan onder vuur na de aanrijding met ploegmaat Daniel Ricciardo. Maar 'Mad Max' blikt met vertrouwen uit naar de GP van Barcelona.

Voor iedereen is het circuit in Catalonië bekend, aangezien de testen er begin dit jaar plaatsvonden. "Iedereen heeft al veel ronden gereden in Barcelona en ik kijk ernaar uit om te zien hoe de auto’s zich dit jaar ontwikkelen", vertelt de jonge Nederlander op zijn eigen webstek.

"Er komen veel updates aan en hopelijk brengen die ons nog verder naar voren. De rest neemt echter ook nieuwe onderdelen mee."

"We hebben nog wat extra topsnelheid nodig, maar dat komt"

Volgens Verstappen wordt de GP van Spanje cruciaal. "Het zou best een bepalend moment in het seizoen kunnen zijn. Ik ben ook benieuwd hoe iedereen het ervan afbrengt. Onze auto is erg snel. We hebben nog wat extra topsnelheid nodig, maar dat komt."

"Ik kijk natuurlijk ook uit naar het weekend in Spanje vanwege de mooie herinneringen aan mijn eerste overwinning in de Formule 1. Ik ben blij dat het Europese seizoen begint", besluit Verstappen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws