Stoffel Vandoorne eindigt opnieuw in de punten en reageert na ware inhaalrace in Bahrein

Redactie
| 0 reacties
Stoffel Vandoorne eindigt opnieuw in de punten en reageert na ware inhaalrace in Bahrein
Foto: © photonews

Na de eerste bocht zag het er erg benard uit voor Stoffel Vandoorne in de GP van Bahrein. Onze landgenoot ging bij de start van de 14e naar de 20e plek. Na een fameuze inhaalrace eindigde hij toch nog in de punten.

Vandoorne eindigde uiteindelijk als 8e op het circuit van Sakhir. "Ik had veel wielspin en vond mezelf na de eerste bocht plots op de laatste plaats", vertelde Vandoorne over zijn start bij Sporza. "Om dan nog als achtste te eindigen, dat geeft veel voldoening."

In de punten

Met een 13e plek en 14e plek voor Alonso en Vandoorne, was het zaterdag geen echt succes in de kwalificaties. "We weten dat onze snelheid in de race beter is en vandaag was daar weer een bewijs van. Onze strategie was goed en twee auto's in de punten is een goed resultaat", klinkt het. 

Uiteindelijk ging de West-Vlaming nog van de 20e naar de 8e plek. "Het was een fantastische race met heel wat gedurfde inhaalbewegingen in bocht 1. We moeten nog analyseren waarom we beter presteren in de races, maar soms duurt het even voor je de vruchten van je werk plukt", besluit hij. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws