Analist is duidelijk: "Dan had Max Verstappen nu al twee of drie wereldtitels op zak"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 5 reacties
Analist is duidelijk: "Dan had Max Verstappen nu al twee of drie wereldtitels op zak"
Foto: © photonews

Nog een week en de WK-strijd barst opnieuw in alle hevigheid los. In Australië staat dan de eerste GP van het seizoen op het programma. Hoever kan Max Verstappen dit seizoen komen?

"Vanaf de dag dat hij zijn debuut maakte tot hier heeft hij sporadisch misschien een klein foutje gemaakt, maar eigenlijk doet hij alles perfect. Hij heeft veel pech gehad, het is ongelooflijk wat hij al deed en dat hij de opgaande lijn heeft blijven aanhouden. Dat nu opnieuw doen is de uitdaging", is analist Jan Lammers vol lof bij de NOS.

Perfect parcours

"Hij heeft Ricciardo ondertussen getergd vorig seizoen, want Max was duidelijk de eerste man binnen de ploeg. Ze moeten elkaar nu ook beter maken. Ricciardo heeft volgens mij op Max een ontspannende werking met zijn zelfspot, mogelijk kunnen ze nu de strijd aangaan met Mercedes en de rol overnemen van Ferrari daarin."

Want een wereldtitel, dat moet op termijn zeker tot de mogelijkheden behoren: "Als Verstappen van dag 1 bij Mercedes zou gezeten hebben, dan had hij nu al twee of drie wereldtitels in de zak. Ricciardo kan dat ook, al hebben ze de juiste auto op het juiste moment daarvoor nodig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws