Debat van de Week: Jullie zien de GP F1 van Nederland liefst dáár
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Debat van de Week: Jullie zien de GP F1 van Nederland liefst dáár
Foto: © photonews

Wekelijks brengen we over onze sportkanalen heen een debat van de week. Daarin vragen we jullie mening over een actueel thema. Deze week zijn onze Formule 1-liefhebbers aan zet.

Voor wie de files richting Spa-Francorchamps voor de Belgische Grote Prijs niet ziet zitten, kan in de toekomst misschien naar Nederland om dichtbij de koninginnenklasse van de autosport aan het werk te zien.

Rotterdam, Amsterdam, Assen of Zandvoort?

Nieuwe eigenaars Liberty Media hebben immers wel gemerkt dat dankzij Max Verstappen de sport in Nederland serieus aan populariteit won de laatste jaren. Daarom stelden Zandvoort en Assen zich al kandidaat voor een F1-race.

Maar de Amerikanen hebben andere plannen, ze willen vooral races in steden organiseren op stratencircuits. Daarbij komen Amsterdam en vooral Rotterdam in the picture.

Amsterdam vóór Zandvoort

Wij vroegen ons af waar jullie het liefst die F1-race zien doorgaan. Jullie kozen met een grote meerderheid voor Amsterdam, met op de tweede plaats Zandvoort. Rotterdam werd derde en Assen sloot de rij. Bekijk hieronder de resultaten van onze bevraging op Facebook.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties