Hamilton en teamchef van Mercedes begraven strijdbijl: "In 2017 zullen we er opnieuw staan"

Redactie
| 0 reacties
Hamilton en teamchef van Mercedes begraven strijdbijl: "In 2017 zullen we er opnieuw staan"

Lewis Hamilton heeft de ruzie met met Mercedes-baas Toto Wolff bijgelegd. De Britse F1-piloot leefde het voorbije seizoen op gespannen voet met zijn teamchef.

De 'vete' tussen Wolff en Hamilton kreeg aan het eind van het F1-seizoen een extra dimensie nadat de de Brit in de afsluitende Grote Prijs van Abu Dhabi door treiterig rijgedrag de wereldtitel van zijn ploegmaat Nico Rosberg in het gedrang bracht. De plotse beslissing van Rosberg om een punt te zetten achter zijn carrière, heeft Hamilton blijkbaar tot inkeer gebracht.

Het voorbije weekend pleegde Hamilton overleg met Wolff. "Hallo iedereen, we zitten in Toto's keuken", zei Hamilton. "We hebben net een geweldige vergadering achter de rug. Ik wilde jullie enkel de boodschap meegeven dat we volgend seizoen in de beste verstandhouding zullen samenwerken. We kijken al uit naar het volgende WK."

Om de boodschap van Hamilton kracht bij te zetten, kwam Wolff aan het woord in een tweede video. "We hebben enkele uren met elkaar doorgebracht en hadden een fantastische meeting", aldus de Mercedes-baas. "In 2017 zullen we er opnieuw staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws