Verstappen kan niet meer wachten: "Dat maakt het echt gaaf om er te rijden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Verstappen kan niet meer wachten: "Dat maakt het echt gaaf om er te rijden"

Voor de F1-coureurs stond er afgelopen weekend geen Formule 1 op het menu. Max Verstappen kijkt wel al uit naar de komende races in de Verenigde Staten en Mexico.

Vooral de GP in Austin is volgens de Nederlander een leuke. "Het Circuit of the Americas (COTA) is heel speciaal. Het is een nieuw circuit, maar met veel old-school bochten", opent Verstappen. "Dat maakt het echt gaaf om er te rijden. Met enkele mooie bochten is het echt een leuk circuit om op te racen."

“Ik heb vorig jaar wat kunnen rondkijken in Austin en het is echt een leuke stad. Ik hou wel van USA in het algemeen, de mensen zijn er vriendelijk en ik voel me er altijd op m’n gemak en relaxt", aldus Verstappen op zijn webstek. De week daarna trekt het F1-circu"s naar Mexico voor de GP in Mexico City.

"Het circuit in Mexico is nog heel nieuw, het was nog maar net af toen we daar vorig jaar waren. Hopelijk is er dit jaar meer grip en zullen de rondetijden wat sneller zijn. De Mexicaanse fans hebben veel passie en kwamen massaal naar de race, het wordt leuk om hen terug te zien", besluit het talent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws