Drinken uit een schoen? "Ik zal er voor zorgen dat Ricciardo dit seizoen niet meer wint"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Drinken uit een schoen? "Ik zal er voor zorgen dat Ricciardo dit seizoen niet meer wint"

Nico Rosberg staat opnieuw een stapje dichter bij zijn eerste WK-titel ooit. De Duitser won in Japan voor Max Verstappen en Lewis Hamilton en mocht achteraf tevreden de pers te woord staan.

Nico Rosberg verzilverde zijn pole met winst in Suzuka. "Het was echt een geweldig weekend, dat kan je wel stellen", opende Nico Rosberg de persconferentie na de race. "Het is heel mooi om op dit speciale en legendarische circuit te mogen zegevieren."

Dankzij de eerste plek van Rosberg en de derde plaats van Hamilton is de constructeurstitel een feit voor Mercedes. "Ik wil alle mensen van Mercedes feliciteren met deze derde titel op rij. Dit is heel verdiend en een beloning voor de inspanningen van de afgelopen jaren. En iedereen bedankt voor dit speciale weekend. Arigato."

Schoen van Ricciardo

Vorige week mocht Rosberg nog uit de schoen van Daniel Ricciardo drinken, na diens zege in Maleisië. Daar wilde de Duitser ook nog wat over kwijt. "Ik ga er voor zorgen dat hij niet meer zal winnen dit seizoen, want ik wil niet nog eens uit zijn schoen drinken", lacht Rosberg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws