Hamilton geeft de strijd nog niet op: "In het verleden al bewezen dat het kan"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Hamilton geeft de strijd nog niet op: "In het verleden al bewezen dat het kan"

Lewis Hamilton is in de vorige WK-race in Singapore zijn leidersplek kwijtgespeeld aan ploegmaat Nico Rosberg. Maar de wereldkampioen in de Formule 1 legt de strijdbijl zeker nog niet neer.

"Singapore was een moeilijk weekend voor mij, dus uiteindelijk mag ik tevreden zijn met een plekje op het podium", opent Hamilton bij zijn team. "Nico (Rosberg) kende een uitstekende weekend, maar dat gold niet voor mij. Beiden zijn we heel competitief. Soms heeft hij een geweldig weekend, soms heb ik dat. Zo gaat dat."

Hamilton toont zich nog steeds ambitieus

Maar Hamilton geeft zich zeker nog niet gewonnen in de WK-strijd. "Er zijn nog steeds zes races te gaan, dus ik ga alles geven en hopen op het beste. Ik zal enkele goede resultaten nodig hebben om nog mee te strijden, maar in het verleden heb ik al bewezen dat ik dat kan", aldus de Brit.

Dit weekend trekt het F1-circus naar Maleisië. "Sepang is mijn eerste kans om een goede stap te zetten. Het is een circuit waar ik me meestal goed voel. Bovendien is er de steun van heel wat Maleisiërs. Hopelijk wordt het een geweldig weekend mét een prima resultaat als uitkomst", besluit Hamilton.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws