Ferrari gaat op zoek naar wereldtitel: "We hebben alles in huis"

Redactie
| 0 reacties
Ferrari gaat op zoek naar wereldtitel: "We hebben alles in huis"

Ze zijn er bij Ferrari zeker van: ze hebben alles in huis om wereldkampioen te worden. Ook het nodige personeel, waar toch wel wat twijfels over waren. Mattia Binotto, technisch directeur van de renstal, weerlegt...

Bij Ferrari is het de laatste jaren nogal een komen en gaan geweest van personeel. Ook Binotto is nieuw en moet de prestaties weer in orde krijgen. Sinds 2007 kon het prestigieuze team geen wereldtitel meer pakken. "Er bevindt zich heel wat kwaliteit en getalenteerd personeel binnen Ferrari,” aldus Binotto.

"Ik ben er van overtuigd dat we over alles beschikken dat noodzakelijk is om echt voor de titel te strijden. Ik voel dan ook de noodzaak niet om op dat vlak zaken te veranderen. Ons project voor 2017 bevindt zich reeds in een ver gevorderd stadium.

"We zijn continu aan het ontwikkelen en we moeten er voor zorgen dat onze ontwikkelingen zich blijven doorzetten. We moeten niets anders doen maar gewoon zien dat we het beter doen dan tot dusver. Het is een kwestie van zo snel mogelijk vooruitgang boeken en er voor te zorgen dat alles juist zit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws