Teambaas van Red Bull heeft niets dan lof voor Max Verstappen

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Teambaas van Red Bull heeft niets dan lof voor Max Verstappen

Max Verstappen is met voorsprong het grootste talent in de Formule 1. Dat bewees de Nederlander al met zijn winst in de GP van Spanje. Teambaas van Red Bull Christian Horner haalt de loftrompet nog eens boven voor zijn poulain.

"Niemand had verwacht dat hij meteen zijn eerste race in Barcelona zou winnen", opent Christian Horner. "Max was vanaf het eerste moment dat hij in een auto stapte een sensatie in onze sport. Behalve in Monaco heeft hij in elke race laten zien wat voor een geweldige coureur hij is", aldus de Brit.

"En naarmate hij meer ervaring krijgt, zal hij ook steeds beter worden", vertelt Horner tegenover Motorsport. Verstappen rijdt bij Red Bull aan de zijde van zijn Australische ploegmaat Daniel Ricciardo. Horner hoopt dat beide piloten het elkaar nog moeilijk zullen maken.

"Problemen vermijden"

"We hebben met Max en Daniel het spannendste duo in de sport. De komende seizoenen zullen zij onderling moeten uitvechten wie de beste is. Als we op een goede manier met onze doelstellingen omgaan, dan kunnen we problemen in de ploeg vermijden", besluit Horner.

Beide ploegmaats kunnen samen door één deur
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws