Vandoorne trekt zich op aan carrière van collega in F1: "Een nieuwe start heeft hem deugd gedaan"

Redactie
| 0 reacties
Vandoorne trekt zich op aan carrière van collega in F1: "Een nieuwe start heeft hem deugd gedaan"
Foto: © photonews

Nee, volgend seizoen rijdt er hoogstwaarschijnlijk geen Belg meer in de Formule 1. Stoffel Vandoorne zal zich tevreden moeten stellen met een rol als reserverijder of in een andere raceklasse aan de slag moeten gaan. Vandoorne blijft echter positief en trekt zich op aan een van zijn collega's.

Kevin Magnussen was in 2014 en 2015 ook twee seizoenen aan de slag bij McLaren, maar dat werd geen groot succes. Via Renault en bij zijn huidige werkgever Haas kwam de net als Vandoorne 26-jarige oude Deen opnieuw helemaal boven water. 

"Kevin heeft hetzelfde meegemaakt. Een nieuwe start heeft hem deugd gedaan", citeert Sporza onze landgenoot. "Ik maak twee moeilijke jaren mee, misschien wel de slechtste seizoenen ooit voor McLaren. Jammer dat het zo gelopen is. Ik krijg het niet echt het materiaal om me te bewijzen."

"Nu is het zaak om in het juiste team terecht te komen"

"Daarom kijk ik ook uit naar een nieuw begin, want ik blijf een coureur die snel kan racen. In de paddock weten veel mensen dat ook, denk ik. Nu is het zaak om in het juiste team terecht te komen. Dan ben ik zeker dat ik prestaties zal neerzetten", besluit Vandoorne, die nog amper opties heeft door het wegvallen van Sauber en Toro Rosso. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws