Podiumlaureaten Vettel, Hamilton en Verstappen reageren: "Ik kon het bijna niet geloven" en "Ik had geen antwoord klaar"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Podiumlaureaten Vettel, Hamilton en Verstappen reageren: "Ik kon het bijna niet geloven" en "Ik had geen antwoord klaar"
Foto: © photonews

Vettel op 1, Hamilton op 2 en Verstappen op 3. In die volgorde bolden de eerste drie rijders zondag even voor vijf over de meet in Francorchamps.

Na een gekke eerste ronde (Lees er HIER meer over) stak Vettel Hamilton voorbij. "Ik had een goede start, hoewel ik wat naar links werd geduwd", reageerde de winnaar van de dag. "Ik zag mijn kans op de klim, waar de timing cruciaal is. Ik kon het bijna niet geloven dat ik er voorbij raakte." (lacht)

"Na de safety car zette Hamilton de jacht in, maar ik kon het afmaken. Dit is een geweldig weekend", glunderde Vettel.

"Felicitaties aan Sebastian", zei nummer 2 Hamilton in een eerste reactie. "Ik probeerde nog te pushen, maar meer dan dit kon ik niet doen. Op zijn inhaalmanoeuvre had ik geen antwoord klaar", gaf de Brit meteen een boodschap mee aan zijn constructeurs.

Blije Verstappen

Verstappen was dan weer uitermate tevreden met zijn derde plaats voor zoveel Oranje-fans. "Ik ben blij met die podiumstek, het beste resultaat dat ik hier al kon bereiken. De voorbije jaren was ik op dit circuit wat ongelukkig. Nu heb ik wel mijn race kunnen rijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws